2019 Unicars Kerstloop Brugge

5/11/2019

Ook dit jaar sponseren wij weer de Kerstloop door het centrum van Brugge voor het goede doel.
Na het gigantische succes van vorige 8 editie’s zal er opnieuw gelopen worden door het centrum van de stad.


Op vrijdag 06 december 2019 vindt de negende editie van de Kerstloop plaats. Het evenement zal op de Markt van start gaan waar ook de Kerstmarkt en de schaatspiste staan opgesteld en de aankomst is op de Burg van Brugge. De start voor de 6Km zal om 20.00 uur plaatsvinden en om 20.45 uur voor de 10 Km.

Er wordt gestart op de Markt en de route gaat onder ander langs/door de Wollestraat, Dyver, Coupure, Langestraat, Hoogstraat, Vlamingstraat, Ezelstraat, Geldmuntstraat, t’ Zand, Steenstraat, Simon Stevenplein, en de aankomst is op de Burg. De omloop doet al de mooiste plaatsen van het centrum aan die prachtig zijn verlicht met kerstverlichting.
Een droom voor elke loper om dit eens te mogen meemaken!

Kerstloop-Unicars-BruggeKerstloop-Unicars-BruggeKerstloop-Unicars-Brugge


De laatste 3 jaar was de Brugse Kerstloop telkens de grootste van het land ondanks heel wat beperkingen door slechte weersomstandigheden. Net zoals in 2018 zal iedere deelnemer een verlichte Kerstmuts krijgen om zo een magisch beeld te creëren in de Brugse binnenstad.


Het bezoek van ZKH Prins Laurent aan de 2018 editie om het startschot te geven en op deze manier de organisatie een boost te geven zal zeker een hoogtepunt blijven in de geschiedenis van de Kerstloop. Dit wil ook zeggen dat het project van de Kerstloop om het organiseren voor het goede doel aan waarde heeft gewonnen.


Steunt u ook? Als bedrijf of particulier kan ook u hier aan bijdragen.

Informeer om een formule op te stellen naar uw wensen.

Sponsor de KerstloopNeem contact opSchrijf u in


Zelf meelopen in de Unicars Kerstloop op 06/12/2019 kan uiteraard ook.
Inschrijven kan via het onderstaande inschrijvingsformulier. LET OP: de plaatsen zijn beperkt!

Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws