UPDATE CORONA-MAATREGELEN

MATEXPO 8 - 12 SEPTEMBER 2021

23/08/2021

MATEXPO is doorheen de jaren uitgegroeid tot een vaste waarde in de wereld van het bouwmaterieel en dé referentie in de Benelux als trefpunt voor de bouw.


 • ford-transit-chassis
 • MATEXPO, van 8 tot en met 12 september

  Een vaste internationale waarde in de wereld van de professionele bouwindustrie. Ruim 13 hectare aan machines voor wegenbouw, burgerlijke bouwkunde en bouwvoertuigen. Meer dan 40.000 bezoekers die circa 16.500 unieke bedrijven vertegenwoordigen.

  Een gewaardeerde bijeenkomst over actuele thema’s. Ook worden er diverse awards uitgereikt zoals de prestigieuze Innovation en Green Award en de Marketing Award.

  Neem contact op


 • ford-transit-2t
 • Meet & Greet in alle veiligheid

  Beurzen vallen vanaf nu weer onder het handelsprotocol, net zoals horeca en retail. Dit betekent dat er een specifiek protocol van toepassing zal zijn, los van andere evenementen zoals festivals. Concreet: MATEXPO kan de normale bezoekersvolumes aanhouden, zonder beperkingen in absolute aantallen! En dat in alle veiligheid. MATEXPO zal het eerste grote ontmoetingsmoment zijn in de sector in bijna 2 jaar tijd. Het wordt dus in alle opzichten vooral een onvergetelijke editie!

  Bekijk onze bedrijfswagens


Nieuws

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuwsBeoordelingen